Boekhouders

Boekhouders

Wings Expert is meer dan boekhouden alleen: het is de schakel tussen uw deskundigheid, de informatiebehoeften van uw klanten en de aangifteplichten en aangiftemodaliteiten van de overheid.

En daar waar iedereen tijd en geld zo optimaal mogelijk wil besteden, is dubbel werk uit den boze.  Via Wings Online vindt iedere klant de ideale oplossing voor de eigen administratie, waarbij u bepaalt welke boekhoudkundige taken de klant eventueel zelf kan uitvoeren.

De eindklant heeft, door gebruik te maken van de consultatiemogelijkheden in Wings Boekhouding of via de Wings APP die gratis beschikbaar is voor tablet en smartphone, steeds een beeld van de belangrijke boekhoudkundige gegevens, ook als hij zelf de boekhouding niet voert.

Via het Wings Online platform maakt WingsConnect een optimale samenwerking tussen boekhoudkantoor en eindklant mogelijk. Zie als voorbeeld volgend Webinar WingsConnect : in deze presentatie van 30 minuten overlopen we hoe Wings verder evolueert naar het volledig automatisch boeken. Klik hier om het webinar te bekijken.

U gebruikt reeds Wings Boekhouding en u wilt dit uitbreiden met WingsConnect? Klik hier voor een een folder met prijsinformatie.

Welke module past bij uw bedrijf? En hoeveel kan u besparen?

Test het hier en vraag uw demo aan

Partners

codabox logo
Bookmate Horizontal POS
clearfacts
BIzzcontrol logo 02 fit no background