Wings Software

Wings Software

Net als u zijn wij enkel met het beste tevreden. Daarom volgen wij op de voet hoe ons beheerpakket optimaal uw administratie kan verlichten. Hierbij houden wij zowel rekening met de technische evolutie als met wijzigingen in de wetgeving.

U kan uw softwarepakket samenstellen door een keuze te maken uit modules van

  • Wings Boekhouding
  • Wings Logistiek

Onze software vermijdt manuele input waar mogelijk door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden om gegevens rechtstreeks in te lezen vanuit andere toepassingen: vb kruispuntbank van ondernemingen, VIES-databank, rekeninguittreksels via Coda, factuurgegevens via UBL, ...

Door onze modules in 4 uitvoeringen aan te bieden spelen wij specifiek in op de noden van elk type bedrijf. En wanneer u nood heeft aan specifieke sectoriële software, dan kan u gebruik maken van de mogelijkheden om Wings modules via onze koppelings-interfaces aan te spreken. 

Installatie op de eigen server? Gebruik van Wings via de cloud? Met Wings heeft u de keuze: u beschikt over dezelfde functionaliteiten en kan beroep doen op dezelfde ondersteuning.

Wings wordt gebruikt in diverse sectoren. Zelfstandigen, vrije beroepen, kleine en grote ondernemingen, u vindt ze in ons klantenbestand terug. Klik hier voor enkele referenties.

Welke module past bij uw bedrijf? En hoeveel kan u besparen?

Test het hier en vraag uw demo aan

Partners

companyweb
Bookmate Horizontal POS
BrightAnalytics financial consolidation software
BIzzcontrol logo 02 fit no background
codabox logo
clearfacts